Presentatiebeeld van het pand n° 259496

In verband met dit goed

Referentie: 259496


Een loods op en met grond gelegen te Linter (Orsmaal-Gussenhoven). De oppervlakte van de percelen samen bedraagt 37 are 30 ca. Het kadastraal inkomen is 4.189 euro.

Dit goed was het voormalig containerpark van Linter en is sedert enkele jaren niet meer in gebruik.

De goederen zijn te bereiken via de Sint-Truidensesteenweg. Er is geen doorgang van de goederen naar de 3de Regiment Lancierstraat. De verharde strook tussen het goed en de 3e Regiment Lancierstraat is aldus geen deel van de verkoop en mag ook niet gebruikt worden door de koper.

Bouwjaar 1988. Geen voorkooprecht. Bodemattest vermeldt dat de gronden risicogronden zijn. Er werden reeds oriënterende bodemonderzoeken uitgevoerd waaruit bleek dat er geen beschrijvend bodemonderzoek moet worden uitgevoerd. Vergunning uitgereikt, Woongebied met landelijk karakter, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig. Geen omgevingsvergunning voor het verkavelen van gronden. Asbestattest beschikbaar. Gelegen in een rooilijnplan.

De gronden hebben P(erceel)-score: D en de aanwezige gebouwen hebben G(ebouw)-score: D (middelgrote kans op overstromingen onder het huidige klimaat).

Het goed is opgenomen in de inventaris van bouwkundig erfgoed en beschermd als stads- of dorpsgezicht. (zie hoofdstuk 4 en 6 van het Onroerenderfgoeddecreet).

Op het goed rust geen herstelvordering of veroordeling om het goed te laten herstellen omdat het niet beantwoordt aan de veiligheids-, gezondheids- of woonkwaliteitsnormen.

Voor meer informatie wat betreft de mogelijkheden met dit gebied kan u terecht bij de gemeente Linter. (zie ook beleidskader in bijlage).

Vrij van huur. U krijgt het genot na de ondertekening van de akte van toewijzing en na betaling van de prijs en de kosten. Het proces-verbaal van toewijzing is gepland op 2 september 2024 om 17u op het kantoor van notarissen Champagne & Timmermans te Linter, Landenstraat 39. G score: D P score: D

Algemene informatie

  • Vrij vanafBij de akte
  • Gebouw1988
  • PandtypeIndustrie
  • Kadastraal inkomen4.189 €
  • Aantal gevels4

Gebouw en tuin gegevens

  • Oppervlakte kadaster3730m2

Stedelijke informatie

  • Stedenbouwkundige vergunning
  • De meest recente stedelijke bestemming van het pand met de benamingen gebruikt in het register met plannenWoongebied met landelijk karakter

Naam van de voorkooprechthebbende overheid (bij prioriteit)

  • Het onroerend goed is beschermd of opgenomen in een vastgestelde inventarisJa

Documenten en bijlagen

Online verkoop

Doe een bod van

320.000 €

Verkoop informatie

Logo van partner Biddit

Startdatum: 14/08/2024 11:00

Einddatum: 22/08/2024 11:00

Geen bod: 1.000 €

De fiche bekijken op Biddit.be

Verkocht door de notaris Champagne & Timmermans

Bezoekgegevens

Na afspraak via notariskantoor Champagne & Timmermans op het nummer 011/78.44.75.

Virtueel bezoek

Ontdek het vastgoed tijdens een virtueel bezoek

Nu bezoeken