Presentatiebeeld van het pand n° 259667

In verband met dit goed

Referentie: 259667


U betreedt de woning via de inkomhal. Deze is voorzien van voorraadkasten onder de trap, alsook een tellerkast. Op het gelijkvloers bevindt zich de ruime, lichtrijke living met inbouwhaard. De living is volledig getegeld en er zijn convectoren voorzien. Aansluitend is er nog de keuken met een afwasmachine (te vernieuwen), oven, keramische kookplaat, en dampkap. De keuken geeft uit op de garage, waar er ook een apart toilet voorzien is en de mogelijkheid tot het creëren van een badkamer in de aangrenzende ruimte. In de garage bevindt zich een warmtepomp, warmteboiler en de aansluiting voor een wasmachine en droogkast. Op de eerste verdieping bevindt zich de badkamer voorzien van een ligbad met regendouche en handsproeier (de badkraan werkt niet meer), een aansluiting voor een WC, een badkamermeubel met 1 lavabo en een convector. Het afzuigsysteem werkt niet meer. Op de eerste verdieping vindt u ook nog een dressing/bureau en twee grote slaapkamers. De grote slaapkamer vooraan heeft 2 dubbele ramen, 2 convectoren, een aansluiting voor TV en internet. Zij is momenteel opgedeeld in 2 slaapkamers met een scheidingswand en een deur. De grote slaapkamer achteraan heeft grote ramen voorzien van vliegenramen, een convector en eveneens een aansluiting voor TV en internet.
De verkopers wijzen op volgende gebreken: -de inbouwhaard in de living mag niet branden, aangezien er zich een scheur bevindt in de linkerzijgevel van het gebouw, bekeken vanaf de straat. Indien de inbouwhaard zou branden, kan deze scheur groter worden; -het dak zou vernieuwd moeten worden; -er is een vochtproblematiek in de ganse woning; -de staanplaats achteraan de woning is niet gelegen op het kadastrale perceel dat verkocht wordt via onderhavige akte en maakt bijgevolg geen deel uit van de verkoop. Er bestaat hiertoe geen erfdienstbaarheid. De koper dient er zijn eigen zaak van te maken, ter décharge van de verkoper. -de elektrische poort van de garage werkt niet; -de oven dient hernieuwd te worden; -de kraan van het bad werkt niet.
De woning zal vrij zijn van gebruik uiterlijk op 1 november 2024.
Aan de gevels van het pand werd een publiciteitspaneel aangebracht. Hiervoor werd een verhuurcontract afgesloten. De koper treedt dienaangaande in de rechten en verplichtingen van de verkoper en de toewijs geschiedt onder opschortende voorwaarde van het niet uitoefenen van het voorkooprecht.
De woning is zonevreemd gelegen, alsook gelegen in een rooilijnplan.

G score: D P score: D

Algemene informatie

  • Vrij op01/11/2024
  • Gebouw1875
  • PandtypeHuizen
  • Oppervlakte van het woongedeelte170m2
  • Kadastraal inkomen518 €
  • Aantal gevels3

Samenstelling

  • 2 slaapkamers
  • 1 badkamer
  • 1 WC

Bijkomende informatie

  • StaatTe renoveren
  • Type verwarmingWarmtepomp

Gebouw en tuin gegevens

  • Oppervlakte kadaster106m2

Energiegegevens

  • Stookolie-, gas- of andere tank
  • Energiescore (kengetal) van het EPC814 kWh/m2
  • RF-Energie labelF De wettelijke verplichting tot renovatie is mogelijks van toepassing op dit goed.
  • Conformiteitsattest van de elektrische installatieJa, niet gelijkvorming
  • Unieke code van het EPC-certificaat20230912-0002969117-RES-1
  • Stookolie-, gas- of andere tank (Verduidelijking)De verkoper verklaart dat er zich in het hierboven beschreven goed geen stookolietank bevindt. Zoals blijkt uit het conformiteitsattest van 21 september 2019, opgesteld door de heer Scherens Mark, erkend reservoirtechnici/mazouttankexpert, werd de stookolietank gelegen naast de woning met een inhoud van duizend vijfhonderd liter gereinigd en verwijderd en vertoonde deze geen visuele lekken na reiniging.
  • Andere opmerkingenDe verkopers wijzen op volgende gebreken: -de inbouwhaard in de living mag niet branden, aangezien er zich een scheur bevindt in de linkerzijgevel van het gebouw, bekeken vanaf de straat. Indien de inbouwhaard zou branden, kan deze scheur groter worden; -het dak zou vernieuwd moeten worden; -er is een vochtproblematiek in de ganse woning; -de staanplaats achteraan de woning is niet gelegen op het kadastrale perceel dat verkocht wordt via onderhavige akte en maakt bijgevolg geen deel uit van de verkoop. Er bestaat hiertoe geen erfdienstbaarheid. De koper dient er zijn eigen zaak van te maken, ter décharge van de verkoper. -de elektrische poort van de garage werkt niet; -de oven dient hernieuwd te worden; -de kraan van het bad werkt niet. De woning zal vrij zijn van gebruik uiterlijk op 1 november 2024. Aan de gevels van het pand werd een publiciteitspaneel aangebracht. Hiervoor werd een verhuurcontract afgesloten. De koper treedt dienaangaande in de rechten en verplichtingen van de verkoper en de toewijs geschiedt onder opschortende voorwaarde van het niet uitoefenen van het voorkooprecht. De woning is zonevreemd gelegen, alsook gelegen in een rooilijnplan.

Stedelijke informatie

  • De meest recente stedelijke bestemming van het pand met de benamingen gebruikt in het register met plannenambachtelijke bedrijven en kmos
  • overstromingsgebiedGedeeltelijk gelegen in een mogelijk overstromingsgevoelig gebied

Naam van de voorkooprechthebbende overheid (bij prioriteit)

  • Het onroerend goed is beschermd of opgenomen in een vastgestelde inventarisNeen

Online verkoop

Doe een bod van

150.000 €

Verkoop informatie

Logo van partner Biddit

Startdatum: 11/09/2024 14:00

Einddatum: 19/09/2024 14:00

Geen bod: 1.000 €

De fiche bekijken op Biddit.be

Verkocht door de notaris Diels, Van Eylen & Grauls

Bezoekgegevens

Het goed zal door de kandidaat-kopers kunnen bezocht worden elke zaterdag van 14.30 tot 16.30 uur, en dit vanaf zaterdag 17 augustus 2024 tot en met zaterdag 14 september 2024.

Infosessie

Online infosessie op 3 september om 18u, inschrijven kan door vooraf contact op te nemen met het notariskantoor.